Κασσελάκης: Δεν έχω καμία συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης: Δεν έχω καμία συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού
Δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού ενώ πρόσθεσε πως πρέπει να ερωτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας για «τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη επί ΣΥΡΙΖΑ» καθώς ο ίδιος δεν γνωρίζει, επειδή ήταν στις ΗΠΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, δύο εικοσιτετράωρα πριν φύγει για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία για τρεις εβδομάδες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού ενώ πρόσθεσε πως πρέπει να ερωτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας για «τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη επί ΣΥΡΙΖΑ» καθώς ο ίδιος δεν γνωρίζει, επειδή ήταν στις ΗΠΑ.

«Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών. Ο ελληνικός λαός τους έχει βαρεθεί, ξέρει πολύ καλά ποιος είναι καθαρός. Ήμουν σε συσκέψεις καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην Αρκαδία. Θα είμαι στο στρατό για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια μικρή ανάπαυλα. Μου είναι αδιάφορο το πού είναι ο πρωθυπουργός. Οι πολιτικές του με νοιάζουν. Ο εργασιακός μεσαίωνας, δεν έχει σχέση με το πού βρίσκεται ο πρωθυπουργός. Έχω λιώσει τα παπούτσια μου σε όλη τη χώρα τους τελευταίους μήνες», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για τις συχνές «αποδράσεις» του.

Στη συνέχεια έδωσε απάντηση σχετικά με το αν έχει εταιρείες στο εξωτερικό, λέγοντας: «Έχω μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή μου που μπορεί να είχα. Τα αστακοκάραβα ήταν μέρος μιας επιχείρησης που είναι γνωστή στον κόσμο. Ήταν μέρος μίας επιχείρησης σε συνεργασία με εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με την οποία εταιρεία λύθηκε η συνεργασία μου πριν ένα χρόνο και διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου. Δεν έχω καμία συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού. Ο νόμος αυτός φτιάχτηκε ώστε για να μη βγάζουν Έλληνες πολιτικοί "μαύρα" στο εξωτερικό, όχι για να εμποδίζονται να φέρνουν απόδημοι "άσπρα" μέσα. Αν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, θα δώσω. Εφόσον υπάρχει παρατυπία και δεχτώ πρόστιμο, θα το πληρώσω. Δεν έχω ποτέ φοροδιαφύγει».

Σε ερώτηση αν του έχουν επιστραφεί τα χρήματα από τα δάνεια, απάντησε: «Τα χρήματα που δάνεισα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιστραφεί.Στο εξωτερικό πρόεδροι κόμματος επιτρέπεται να δανείζουν στο κόμμα». Στις πολύ λίγες ώρες που προβλέπεται ξεκούραση στο στρατόπεδο θα διαβάζω τα βιογραφικά, αυτό είπα», ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενώ μίλησε και για το πόθεν έσχες. «Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια είναι εξαφανισμένα από όλα τα sites της προπαγάνδας Μητσοτάκη

Βορίδης για Κασσελάκη: Πιάστηκε στη δαγκάνα του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Αφού λέει πως έχει αποχωρήσει από τις 10/3/2023, ποιος δάνεισε τον Δεκέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ;

gazzetta
gazzetta reader insider insider