Συνεδρίασε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ: Έμφαση σε 3 θέματα - Aπό 12 Μαρτίου η προεκλογική περίοδος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεδρίασε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ: Έμφαση σε 3 θέματα - Aπό 12 Μαρτίου η προεκλογική περίοδος
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να συμμετάσχει μέσω Zoom.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να συμμετάσχει μέσω Zoom καθώς βρίσκεται στην Αρκαδία. Όπως γίνεται γνωστό, δόθηκε έμφαση σε τρία θέματα και αποφασίστηκε να γίνονται συχνά συνεδριάσεις, με την επόμενη το ερχόμενο Σάββατο (9/3) μέσω Zoom.

Ειδικότερα, στη σημερινή συνεδρίαση δόθηκε έμφαση στο θέμα των μη κρατικών Πανεπιστημίων και αποφασίστηκε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο ζήτημα και να κατατεθούν αντιπροτάσεις από το κόμμα για την ενίσχυση των δημοσίων Πανεπιστημίων. Το δεύτερο θέμα στο οποίο στάθηκε το Εκτελεστικό Γραφείο ήταν αυτό των Τεμπών, με το κόμμα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και οι αντιδράσεις να είναι ανάλογες αυτών. Τέλος, στο τραπέζι έπεσε και το θέμα που έχει ανακύψει με την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, και τα email που έστειλε σε απόδημους Έλληνες.

Στη γραμμή που έχει χαράξει και ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, τονίστηκε πως η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, θα πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις για το πώς διέρρευσαν τα στοιχεία στην κα Ασημακοπούλου. Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνει στην αντισυνταγματικότητα του νόμου για τα μη κρατική πανεπιστήμια και στάθηκε στην ανάγκη να παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος. Η παρουσίαση αυτή, κατά πληροφορίες, μπορεί να γίνει την Τρίτη (12/3), από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη, σε εκδήλωση του κόμματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: 4 νέες υποψηφιότητες - Τα ονόματα

Apple: Πρόστιμο 2 δισ. δολαρίων από την Κομισιόν - Ένα από τα υψηλότερα σε εταιρεία τεχνολογίας

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

gazzetta
gazzetta reader insider insider