Πληροφορίες για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις του κυβερνητικού σχήματος - Στις 18:00 οι ανακοινώσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πληροφορίες για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις του κυβερνητικού σχήματος - Στις 18:00 οι ανακοινώσεις
Σήμερα ή αύριο αναμένεται, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, να λάβουν χώρα οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν συζητάει για ανασχηματισμό αλλά για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 18.00, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Όπως διευκρινίζεται από διαφορετική πηγή του Μαξίμου, δεν πρόκειται να πειραχθεί η δομή στα αμιγώς οικονομικά υπουργεία.

Το skai.gr μεταδίδει πως, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα μετακινηθεί από το υπουργείο Υγείας στο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του Γιάννη Οικονόμου, ενώ στο Υγείας αναμένεται να μετακινηθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης- υπουργείο στο οποίο είχε θητεύσει και κατά το παρελθόν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές θα αφορούν συνολικά σε έξι υπουργεία και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα.

Σημειώνεται ότι το υπουργικό συμβούλιο με το νέο του σχήμα, αναμένεται να συνεδριάσει στις 10 του μήνα. Αύριο, Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί να γίνει ενημέρωση πολιτικών συντακτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκρέκας: Πρόστιμο 610.190 ευρώ στην εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ με τα κλιματιστικά για αθέμιτη κερδοφορία

gazzetta
gazzetta reader insider insider