Ουκρανία: Ο Ζελένσκι δεν θέλει να κρατήσει ο πόλεμος μέχρι τον χειμώνα - Αίτημα στις ΗΠΑ για ενίσχυση του εξοπλισμού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι δεν θέλει να κρατήσει ο πόλεμος μέχρι τον χειμώνα - Αίτημα στις ΗΠΑ για ενίσχυση του εξοπλισμού
Σύμφωνα με το Κίεβο, άν ο πόλεμος κρατήσει έως τον χειμώνα αυτό θα έδινε την ευκαιρία στις ρωσικές δυνάμεις να ανασυγκροτηθούν.

Την άποψη πως η Ουκρανία δεν επιθυμεί να διαρκέσει ο πόλεμος με τη Ρωσία μέχρι τον χειμώνα εξέφρασε ο προσωπάρχης του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό NV, ο Αντίγι Γέρμακ, ανέφερε πως εάν ο πόλεμος κρατήσει έως τον χειμώνα αυτό θα έδινε την ευκαιρία στις ρωσικές δυνάμεις να ανασυγκροτηθούν κα να καταστήσουν πιο δύσκολη την αντεπίθεση των ουκρανικών δυνάμενων.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γέρμακ εξέφρασε τις ελπίδες του για το ότι οι ΗΠΑ θα αυξήσουν την αποστολή όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άδεια: Τι γίνεται αν δεν την πάρεις εντός του έτους - Τι αλλάζει από το 2026 και τι μπορεί να απαιτήσεις από τον εργοδότη

Λιανεμπόριο: Οι ξένες αλυσίδες που αναδιαμορφώνουν το σύγχρονο shopping

Φθηνή θέρμανση στο εξοχικό: Τρόποι για να μην «καίει» χρήματα τον χειμώνα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider