Μητσοτάκης: Nα πάρει θέση ο Ερντογάν για τις «γελοιότητες» του Μπαχτσελί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Nα πάρει θέση ο Ερντογάν για τις «γελοιότητες» του Μπαχτσελί
Να πάρει θέση απέναντι στις «γελοιότητες» του Ντεβλέτ Μπαχτσελί καλεί τον Τούρκο πρόεδρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter. 

Να πάρει θέση απέναντι στις «γελοιότητες» του Ντεβλέτ Μπαχτσελί καλεί τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτόν τον χάρτη. Κρήτη, Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Σάμος καταναλώνονται από την Τουρκία. Πυρετώδες όνειρο των εξτρεμιστών ή επίσημη πολιτική της Τουρκίας; Άλλη μια πρόκληση ή ο αληθινός στόχος;», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί επισκέφθηκε την έδρα των Γκρίζων Λύκων, όπου παρέλαβε ένα κάδρο με φωτογραφία του Αιγαίου, στην οποία τα μισά ελληνικά νησιά ανήκουν στην τουρκική επικράτεια, λίγες ώρες μετά τις απειλές του Ακάρ το Σάββατο.

Στη συνάντηση που είχε με τους Γκρίζους Λύκους, των οποίων ουσιαστικά είναι επικεφαλής, ο Μπαχτσελί παρέλαβε από τον τύποις αρχηγό της οργάνωσης Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, πίνακα με τον χάρτη του Αιγαίου, που δείχνει τα ελληνικά νησιά, ακόμη και την Κρήτη, να περιλαμβάνονται στην τουρκική επικράτεια με κόκκινο χρώμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ερώτηση Κεφαλογιάννη στην Κομισιόν για αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία

Επιστολή-κόλαφος κατά του Ερντογάν στους Financial Times

Τουρκία: Ο Μπαχτσελί παρουσίασε χάρτη με τουρκικό το μισό Αιγαίο και την Κρήτη

gazzetta
gazzetta reader insider insider