Κεραμέως: Ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher των 200 ευρώ σε εκπαιδευτικούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κεραμέως: Ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher των 200 ευρώ σε εκπαιδευτικούς
Ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher των 200 ευρώ σε εκπαιδευτικούς για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher των 200 ευρώ σε εκπαιδευτικούς για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για οριζόντια, χωρίς κριτήρια ενίσχυση, σε όλους, είτε εργάζονται στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα.

Για τις πανελλήνιες, η κα Κεραμέως σχολίασε ότι είναι όλα έτοιμα, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο σχέδιο νόμου που πρόκειται να κατατεθεί. Εσωτερικό Erasmus, διπλά πτυχία, εκλογή πρυτάνεων και πολλά άλλα, προβλέπονται στο νομοσχέδιο, που θα ανακοινωθεί για τα πανεπιστήμια. Όπως είπε, είναι η τελευταία εκκρεμότητα που έχει μείνει.

Όσον αφορά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΑΠΘ, η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι έγιναν «επειδή βάλαμε τέλος σε έναν παραλογισμό». «Η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει το νόμο και να βάλει τέλος στην κατάληψη», είπε και προσέθεσε ότι «υπάρχουν κάποια απομεινάρια τα οποία αντιστέκονται. Θα μπει ένα τέλος», είπε.

Για την πανεπιστημιακή αστυνομία τόνισε ότι αναμένεται η απόφαση του ΣτΕ και εξήγησε ότι η ειδική ομάδα θα είναι εκεί για να λειτουργεί αποτρεπτικά. Επεσήμανε, επίσης, ότι είναι «απολύτως αποφασισμένοι για προχωρήσουμε εκεί που πρέπει και να αποδώσουμε στους φοιτητές το περιβάλλον που πρέπει». Μάλιστα, ανέφερε ότι βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, τα πανεπιστήμια λειτουργούν πολύ καλύτερα πλέον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κεραμέως: Δίνουμε μια μάχη εναντίον της οπισθοδρόμησης και έχουμε χρέος να την κερδίσουμε

Κεραμέως: Νέος Νόμος Πλαίσιο για αξιοκρατικό και διαφανές πλαίσιο λειτουργίας στα Πανεπιστήμια

gazzetta
gazzetta reader insider insider