Ουκρανός ΥΠΕΞ: Η Ουκρανία έχει ανάγκη για όπλα τώρα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Η Ουκρανία έχει ανάγκη για όπλα τώρα
Η σφαγή στην Μπούτσα είναι η κορυφή του παγόβουνου, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα.

Η σφαγή στην Μπούτσα είναι η κορυφή του παγόβουνου, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα προσθέτοντας ότι η κατάσταση στη Μαριούπολη «είναι πολύ χειρότερη».

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες μετά τη συμμετοχή του στη σύνοδο των αρμόδιων υπουργών σημείωσε ότι Ουκρανία και Ρωσία πρέπει να μιλάνε για να δουν πώς θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος.

Ερωτηθείς σχετικά με τον οπλισμό που αποστέλλεται στην Ουκρανία, ο Ντμίτρο Κουλέμπα δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με τα είδη των όπλων αλλά τόνισε ότι αυτή την περίοδο σημασία έχει το χρονοδιάγραμμα της αποστολής τους κι ότι υπάρχει ανάγκη για όπλα «τώρα», αλλιώς θα είναι αργά.

Τέλος, επισήμανε ότι όσο η Δύση συνεχίζει να αγοράζει πετρέλαιο και αέριο από τη Ρωσία εξακολουθεί να στηρίζει την Μόσχα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider