Υπ. Παιδείας σε Τσίπρα: Τάζει λεφτά και διορισμούς δίχως όρια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υπ. Παιδείας σε Τσίπρα: Τάζει λεφτά και διορισμούς δίχως όρια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Κριτική στις «πρωτοβουλίες για τα δημόσια Πανεπιστήμια» που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ασκεί το υπουργείο Παιδείας με δελτίο Τύπου.

Κριτική στις «πρωτοβουλίες για τα δημόσια Πανεπιστήμια» που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ασκεί το υπουργείο Παιδείας με δελτίο Τύπου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει το ΥΠΑΙΘ, ότι «τάζει λεφτά και διορισμούς δίχως όρια», «χωρίς να εξηγεί πού θα βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι και γιατί στα τόσα χρόνια διακυβέρνησής του δεν κατάφερε τίποτα από όλα αυτά».

Σχετικά με την εξαγγελία για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, το υπουργείο κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι «ζητά επιστροφή στο καθεστώς των εισακτέων της λευκής κόλλας, των "αιώνιων φοιτητών" δίχως σκοπό» και για την κατάργηση των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, επισημαίνει ότι «είναι βέβαιο ότι [ο κ. Τσίπρας] βρίσκει σθεναρούς υποστηρικτές τους απανταχού βανδάλους και λυμαίνοντες τους πανεπιστημιακούς χώρους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πράσινα τιμολόγια: Διττή εικόνα στις χρεώσεις Αυγούστου με την μέση τιμή στα 18,8 λεπτά/kWh – Αύξηση 8% από μήνα σε μήνα

Ανάγκη πακέτων στήριξης παραγωγών για να συνεχίσουν μετά από φυσικές καταστροφές

Πυρκαγιές: Γιατί οι φωτιές γίνονται όλο και πιο ανεξέλεγκτες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider