Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μενδώνη, για τη διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μενδώνη, για τη διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή
«Η κατ´ όνομα Υπουργός Πολιτισμού απέδειξε ότι μόνο ένα πράγμα την απασχολεί πραγματικά: η συγκάλυψη υποθέσεων που τραυματίζουν τον καλλιτεχνικό κόσμο και τη Δημοκρατία» υποστηρίζει η Κουμουνδούρου.

Βολές κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή για τη διακοπή παράστασης του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου προ μερικών εβδομάδων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου, «πέρυσι τέτοια εποχή η υπουργός Πολιτισμού κα Μενδώνη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του metoo που αφορούσε στο κυβερνητικό αρεστό πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη επί μία εβδομάδα του έβαζε πλάτη. Μόνο υπό το βάρος των δημόσιων καταγγελιών και αφού είχε εκτεθεί αναγκάστηκε με βαριά καρδιά να τον απομακρύνει.

Σήμερα η κα Μενδώνη, ενώ βρισκόταν στη Βουλή, όταν ήρθε η ώρα να απαντήσει στην ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για την τραμπούκικη διακοπή της παράστασης του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου αποχώρησε επιδεικτικά.

Για μία ακόμη φορά η κατ´ όνομα Υπουργός Πολιτισμού απέδειξε ότι μόνο ένα πράγμα την απασχολεί πραγματικά: η συγκάλυψη υποθέσεων που τραυματίζουν τον καλλιτεχνικό κόσμο και τη Δημοκρατία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Την προβοκάτσια πολλοί εζήλεψαν, το παρακράτος ουδείς

gazzetta
gazzetta reader insider insider