ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Ο πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει και πρώτος στην κάλπη»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Ο πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει και πρώτος στην κάλπη»
Την πρόθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην προχωρήσει σε καμία τοποθέτηση ή σχολιασμό, σεβόμενος τις εσωκομματικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την πρόθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην προχωρήσει σε καμία τοποθέτηση ή σχολιασμό, σεβόμενος τις εσωκομματικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα τονίζεται το γεγονός πως οι εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα όπως εκφράστηκαν μέσω των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώθηκαν από το αποτέλεσμα στην κάλπη.

«Τα χθεσινά ωστόσο αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ένα φαινόμενο που οφείλει να μας προβληματίσει όλους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στη χώρα μας: ο πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει και πρώτος στην κάλπη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καθ’ όλη τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ επέλεξε συνειδητά να μην προχωρήσει σε καμία τοποθέτηση ή σχολιασμό, σεβόμενος τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Το ίδιο θα συνεχίσουμε μέχρι και την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου.

Τα χθεσινά ωστόσο αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ένα φαινόμενο που οφείλει να μας προβληματίσει όλους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στη χώρα μας: ο πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει και πρώτος στην κάλπη.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider