ΚΙΝΑΛ για μέτρα από Μητσοτάκη: Και σήμερα, τρέχει πίσω από τα γεγονότα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΚΙΝΑΛ για μέτρα από Μητσοτάκη: Και σήμερα, τρέχει πίσω από τα γεγονότα
«Μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση, αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που δημιούργησε η αποτυχία και η ατολμία του» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη για τον πρωθυπουργό.

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ, με αφορμή τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους πολίτες κατά του κορονοϊού που ανακοινώθηκαν νωρίτερα, εξαπολύει ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Σε δήλωση του, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ σημειώνει πως «ο κ. Μητσοτάκης και σήμερα τρέχει πίσω από τα γεγονότα. Μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση, αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που δημιούργησε η αποτυχία και η ατολμία του.

Μιλά για ένα νέο ΕΣΥ ενώ στην πράξη το απαξιώνει. Και εμπαίζει τους υγειονομικούς, δηλώνοντας ότι δήθεν είναι δίπλα τους».

Στη συνέχεια, ο κ. Χριστοδουλάκης επιτίθεται και στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως «ο κ. Τσίπρας εμμένει στη γνωστή αδιέξοδη λογική του. Μία αξιωματική αντιπολίτευση που αποτελεί την ανάστροφη εικόνα της κυβέρνησης. Που αδυνατεί να πείσει και να δώσει λύσεις.

ΝΔ και Σύριζα, αρνούνται την αναγκαία συνεννόηση και συνευθύνη, για να συγκροτηθεί και να γίνει πράξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας. Θα τους κρίνουν οι πολίτες.

Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής επιμένουμε.

Στηρίζουμε τους εμβολιασμούς, ζητούμε την υποχρεωτικότητα σε κρίσιμες επαγγελματικές κατηγορίες. Επιμένουμε στην ανάγκη ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, και στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία.

Επιμένουμε στην ενίσχυση του ΕΣΥ που δοκιμάζεται και επιτέλους στην έμπρακτη στήριξη των λειτουργών του, που ως τώρα έχουν μείνει στο χειροκρότημα.

Αρκετά πια με τα αδιέξοδα διαγγέλματα. Αρκετά πια με τα λόγια χωρίς περιεχόμενο. Κουράζουν και απογοητεύουν τους πολίτες. Η Ελληνική κοινωνία απαιτεί πράξεις. Και για αυτές, την ευθύνη έχει η κυβέρνηση» καταλήγει η δήλωση του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Μητσοτάκη: Τέλος η πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους από τη Δευτέρα - Τα νέα μέτρα

gazzetta
gazzetta reader insider insider