Το υπ. Υγείας διαψεύδει τα περί απομάκρυνσης θρησκευτικών συμβόλων στα νοσοκομεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το υπ. Υγείας διαψεύδει τα περί απομάκρυνσης θρησκευτικών συμβόλων στα νοσοκομεία
Σε πλήθος νοσοκομείων λειτουργούν παρεκκλήσια και παντού υπάρχει απόλυτος σεβασμός στη θρησκευτική πίστη των ασθενών, σημειώνει το υπουργείο.

Στη διάψευση αναφορών περί απομάκρυνσης των θρησκευτικών συμβόλων από νοσοκομεία της Ελλάδας προχώρησε το υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση των συνεργατών του υπουργού, Θάνου Πλεύρη, «αναφορικώς με την καταγγελία του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη στα νοσοκομεία αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας ουδέν περιστατικό απομάκρυνσης θρησκευτικών συμβόλων παρατηρείται.

Σημειωτέον σε πλήθος νοσοκομείων λειτουργούν παρεκκλήσια και παντού υπάρχει απόλυτος σεβασμός στη θρησκευτική πίστη των ασθενών».

Σημειώνεται πως ο γνωστός σεισμολόγος ανέφερε σε ανάρτηση του στο Facebook πως «με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν "άνωθεν εντολή" για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider