Κεραμέως για τη νέα σχολική χρονιά: Προτεραιότητα τα μαθήματα φέτος να γίνουν δια ζώσης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κεραμέως για τη νέα σχολική χρονιά: Προτεραιότητα τα μαθήματα φέτος να γίνουν δια ζώσης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Η παιδεία αναβαθμίζεται και τα παιδιά αποκτούν καλύτερες προοπτικές ζωής», τονίζει η υπ. Παιδείας.

«Προτεραιότητα του υπουργείου είναι τα μαθήματα φέτος να γίνουν δια ζώσης με όλα τα μέτρα ασφαλείας», αναφέρει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε σημερινό μήνυμά της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκινάει σήμερα. «Σύμμαχός μας, η πιστή τήρηση των μέτρων από όλους και μεγάλο "όπλο", το εμβόλιο», τονίζει η κ. Κεραμέως.

Όπως προσθέτει, από σήμερα «αλλάζουν πολλά και στο περιεχόμενο της εκπαίδευσης», όπως νηπιαγωγείο από τα τέσσερα χρόνια, αγγλικά στο νηπιαγωγείο, Εργαστήρια Δεξιοτήτων σε νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο. Η υπουργός Παιδείας επισημαίνει πως προχώρησαν σχεδόν 12.000 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών, ενώ «ενισχύθηκε ο ρόλος του εκπαιδευτικού και η σχολική μονάδα αποκτά περισσότερη αυτονομία».

«Η παιδεία αναβαθμίζεται και τα παιδιά αποκτούν καλύτερες προοπτικές ζωής», καταλήγει η κ. Κεραμέως και εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ολυμπιακός - Ρεάλ: Πόσα χρήματα παίρνουν οι διαιτητές του τελικού

Γιατί το προφίλ στο LinkedIn μετράει περισσότερο από το βιογραφικό στην αγορά εργασίας

Ακίνητα: Το ΤΑΠ φεύγει, το Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης έρχεται - Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Φόρτωση BOLM...
reader insider