Καραμανλής για πυρκαγιές: Ξεκινά η άμεση καταγραφή των ζημιών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καραμανλής για πυρκαγιές: Ξεκινά η άμεση καταγραφή των ζημιών
«Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά στην άμεση καταγραφή των ζημιών, ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό και θα σταθεί δίπλα σε όλους τους πληγέντες» ανέφερε ο κ. Καραμανλής.

«Η καταστροφή από τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη και τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, μας προκαλούν μεγάλη θλίψη. Όμως οι ανθρώπινες ζωές προστατεύθηκαν και γι' αυτό δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε τεράστια ευγνωμοσύνη προς τους πυροσβέστες μας, τα σώματα ασφαλείας και όλους τους εθελοντές που σε τόσο ακραίες καιρικές συνθήκες μάχονται στα πύρινα μέτωπα» τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

«Το υπουργείο μας, μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών θα προχωρήσει στην άμεση καταγραφή των ζημιών, ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό και θα σταθεί δίπλα σε όλους τους πληγέντες. Ας είμαστε όλοι σε επιφυλακή τις επόμενες ημέρες, όσο η χώρα μας δοκιμάζεται από τις ακραίες αυτές θερμοκρασίες» καταλήγει ο κ. Καραμανλής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ενημέρωση Χαρδαλιά: 12,5 χιλ. στρέμματα κάηκαν - 94 σπίτια και 27 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση της Ανατολικής Αττικής

gazzetta
gazzetta reader insider insider