Η ΝΔ επιμένει κατά Τσίπρα, μετά τις δηλώσεις Δρίτσα για την 17Ν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΝΔ επιμένει κατά Τσίπρα, μετά τις δηλώσεις Δρίτσα για την 17Ν
«Καταδικάζει ο κ. Τσίπρας τις δηλώσεις του βουλευτή του ή συμφωνεί μαζί του» το ερώτημα του κυβερνώντος κόμματος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνέχεια στις επιθέσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο των δηλώσεων που έκανε νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θοδωρής Δρίτσας, για την 17 Νοέμβρη και τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, «εννέα ώρες μετά τις προσβλητικές, για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους, και ανεπίτρεπτες, για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος, δηλώσεις του κ. Δρίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δεν έχουν βρει να πουν κουβέντα.

Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Καταδικάζει ο κ. Τσίπρας τις δηλώσεις του βουλευτή του ή συμφωνεί μαζί του;», αναφέρει η ΝΔ, προσθέτοντας:

«Παράλληλα με την καμπάνια υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το αίσθημα κάθε δημοκρατικού πολίτη και με τις δηλώσεις των στελεχών του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider