Ελλάδα
08-02-2021 | 21:44

Πιερρακάκης - Γεωργιάδης: Ψηφιοποιούμε και απλοποιούμε τις διαδικασίες της ατομικής επιχείρησης

Newsroom
Μοιράσου το
Πιερρακάκης - Γεωργιάδης: Ψηφιοποιούμε και απλοποιούμε τις διαδικασίες της ατομικής επιχείρησης

H ψηφιοποίηση της διαδικασίας έναρξης ατομικής επιχείρησης συζητήθηκε στη σημερινή σύσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως έγραψε στο twitter ο κ. Πιερρακάκης: Στη σημερινή σύσκεψη με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη συζητήσαμε για την ηλεκτρονική σύσταση ατομικής επιχείρησης που υλοποιούν τα δύο υπουργεία. «Ψηφιοποιούμε και απλοποιούμε τις διαδικασίες, ενδυναμώνουμε τους επαγγελματίες».

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης έγραψε, επίσης στο twitter, ότι συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη του ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα τις μεταρρυθμίσεις του ψηφιακού χώρου και ότι αναφέρθηκε στη σημαντικότητα και τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού στο επιχειρείν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Επίσης σημείωσε, σε άλλη ανάρτηση, ότι η σημερινή συνάντηση με τον κ. Πιερρακάκη, έγινε παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Παπαθανάση και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη «και συζήτησαν για την ψηφιοποίηση της διαδικασίας έναρξης ατομικής επιχείρησης με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας εν μέσω πανδημίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.