Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την έκτακτη Σύνοδο για το Brexit

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την έκτακτη Σύνοδο για το Brexit
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πάρει μέρος και στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Στις Βρυξέλλες θα δώσει σήμερα το «παρών» ο Αλέξης Τσίπρας, για να συμμετάσχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για το Brexit.

Ενώ νωρίτερα, στις 4 το απόγευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πάρει μέρος στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

Να θυμίσουμε πως η πρόταση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζας Μέι για παράταση του Brexit ως τις 30 Ιουνίου πέρασε με 420 ψήφους έναντι μόλις 110 από τη Βουλή των Κοινοτήτων.

Ενώ σύμφωνα με δηλώσεις ενός Ευρωπαίου αξιωματούχου, λίγες ώρες πριν την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, η δεύτερη αναβολή του Brexit είναι πιθανό να διαρκέσει μέχρι και τις 30 Μαρτίου 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αλλάζω Συσκευή: Δεύτερη ευκαιρία για 1.400 επιχειρήσεις και επιδότηση έως 10.000 ευρώ - Τι πρέπει να κάνουν

Νέοι Αγρότες - 50.000€: Πριμ διαδοχής ή πριμ παραίτησης;

Σούπερ μάρκετ: Πάνω από 1 στους 4 κωδικούς με διψήφια πτώση τιμής - Μείωση 10% και άνω στα σχολικά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider