Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσχώρησε ο Φωκάς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσχώρησε ο Φωκάς
Κοινές δηλώσεις με τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή.

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες εντάχθηκε ο - προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων - ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς.

Σε δηλώσεις που έκανε από τη Βουλή ο κ. Φωκάς σημείωσε ότι «θα δώσω τη μάχη με τους ΑΝΕΛ», ενώ ο κ. Καμμένος είπε ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής «ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα».

H προσέγγιση Φωκά - ΑΝΕΛ είχε διαφανεί από χθες Δευτέρα, όταν μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, ο κ. Φωκάς συνεχάρη τον Πάνο Καμμένο για την παραίτησή του λέγοντας ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για την αύξηση της φορολογίας, αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα». Υπογράμμισε, δε, ότι οι Μακεδόνες βουλευτές πρέπει να συνεργαστούν, όχι υποχρεωτικά σε κοινοβουλευτική βάση, αλλά στην πραγματικότητα, κάτι που αφορά όσους είναι κατά της Συμφωνίας. Όσο για το με ποιο κόμμα θα συνεργαστεί, υπογράμμισε ότι θα συνεργαστεί με όποιον είναι ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Πολύ σωστά είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 180 βουλευτές», είπε ακόμα ο κ. Φωκάς. Τέλος, αναφερόμενος σε όσους βουλευτές δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «είναι ντροπή, θα γραφτούν τα ονόματά τους με μαύρα γράμματα στην Ιστορία. Έστω και την τελευταία στιγμή να σκεφτούν τι είναι σωστό. Να σταματήσουν να λένε παραμύθια στον εαυτό τους, να ρωτήσουν κάποιον καθηγητή από τη Μακεδονία να τους πει για την Ιστορία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider