Λιανεμπόριο: Μείωση σε τζίρο και όγκο τον Αύγουστο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Λιανεμπόριο: Μείωση σε τζίρο και όγκο τον Αύγουστο
Πτωτικές τάσεις καταγράφηκαν στο λιανεμπόριο τον Αύγουστο του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη.

Πτωτικές τάσεις καταγράφηκαν στο λιανεμπόριο τον Αύγουστο του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Αύγουστο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2023, παρουσίασε μείωση 1,8% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2024 μείωση 0,2%.

Παράλληλα, ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Αύγουστο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2023, παρουσίασε μείωση 5,2% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2024 αύξηση 0,1%

Επίσης, εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Αύγουστο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2024 παρουσίασε μείωση 0,8%.

Τέλος, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Αύγουστο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2024, παρουσίασε μείωση 2,5%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Καύσιμα: Το ράλι του πετρελαίου «ροκανίζει» Fuel Pass και επιδότηση στο ντίζελ

Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή δώρου Πάσχα

Ο Τραμπ προκαλεί νευρική κρίση στις αγορές

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider