Κομισιόν: Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την σύναψη της συμφωνίας Mercosur

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κομισιόν: Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την σύναψη της συμφωνίας Mercosur
Οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν στην Ευρωπαϊκή Ενωση να συνάψει εμπορική συμφωνία με την ομάδα Mercosur των χωρών της Νότιας Αμερικής δεν πληρούνται, ανακοίνωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφκοβιτς.

Οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση να συνάψει εμπορική συμφωνία με την ομάδα Mercosur των χωρών της Νότιας Αμερικής δεν πληρούνται, ανακοίνωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφκοβιτς.

«Το συμπέρασμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την σύναψη της συμφωνίας Mercosur», ανακοίνωσε σήμερα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Μάρος Σέφκοβιτς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Η σχεδιαζόμενη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου βρέθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο επίκεντρο πολιτικών επικρίσεων, εν μέσω των κινητοποιήσεων των ευρωπαίων αγροτών που διαμαρτύρονται ότι πλήττονται από τις φθηνές εισαγωγές από χώρες που δεν τηρούν τα υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πάτρα - Πύργος: «Στρώνεται χαλί» για επέκταση έως την Τσακώνα με «αλμυρό» κόστος

Αποκαλυπτήρια για όλα τα νέα όπλα της Ελλάδας στην παρέλαση της 28ης

Ποιοι Έλληνες εργάζονται έως και 49 ώρες την εβδομάδα - Πόσο δουλεύει ο μέσος Ευρωπαίος

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider