Αμετάβλητο το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας τον Φεβρουάριο - Απρόσμενη άνοδος στις εξαγωγές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αμετάβλητο το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας τον Φεβρουάριο - Απρόσμενη άνοδος στις εξαγωγές
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η στατιστική υπηρεσία της χώρας (Destatis).

Χωρίς μεταβολές κινήθηκε το πλεόνασμα στο εμπορικό ισοζύγιο της Γερμανίας για τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η στατιστική υπηρεσία της χώρας (Destatis).

Το εμπορικό πλεόνασμα στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης διαμορφώθηκε στα 16 δισ. ευρώ, αμετάβλητο σε σχέση με τον Ιανουάριο. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters ανέμεναν πλεόνασμα ύψους 17 δισ. ευρώ.

Οι εξαγωγές από τη Γερμανία ενισχύθηκαν σε μηνιαία βάση 4%, έναντι αύξησης 2,7% τον Ιανουάριο και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν άνοδο 1,8%.

Οι εισαγωγές στη Γερμανία αυξήθηκαν 4,6% έναντι συρρίκνωσής 2,1% τον Ιανουάριο και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μια άνοδο 1%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ζαλίζει» το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων του Κριστιάνο Ρονάλντο - Πόσα πλήρωσε

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Οι «χρυσές» ειδικότητες με βέβαιο διορισμό - Οι «σίγουροι» και τα αουτσάιντερς για μια θέση στο Δημόσιο

MyStreet: Στον «αέρα» το app με καταγγελίες για τραπεζοκαθίσματα - Πώς λειτουργεί

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider