Αμετάβλητο το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας τον Φεβρουάριο - Απρόσμενη άνοδος στις εξαγωγές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αμετάβλητο το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας τον Φεβρουάριο - Απρόσμενη άνοδος στις εξαγωγές
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η στατιστική υπηρεσία της χώρας (Destatis).

Χωρίς μεταβολές κινήθηκε το πλεόνασμα στο εμπορικό ισοζύγιο της Γερμανίας για τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η στατιστική υπηρεσία της χώρας (Destatis).

Το εμπορικό πλεόνασμα στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης διαμορφώθηκε στα 16 δισ. ευρώ, αμετάβλητο σε σχέση με τον Ιανουάριο. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters ανέμεναν πλεόνασμα ύψους 17 δισ. ευρώ.

Οι εξαγωγές από τη Γερμανία ενισχύθηκαν σε μηνιαία βάση 4%, έναντι αύξησης 2,7% τον Ιανουάριο και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν άνοδο 1,8%.

Οι εισαγωγές στη Γερμανία αυξήθηκαν 4,6% έναντι συρρίκνωσής 2,1% τον Ιανουάριο και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μια άνοδο 1%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σύνοδος Κορυφής: Ζητά άμεσα εργαλειοθήκη στοχευμένων μέτρων από την Κομισιόν και συνεργασία με κράτη - Όλα τα συμπεράσματα

Τις πρώτες αυξήσεις στα αεροπορικά φέρνει το ράλι στα καύσιμα

Στη «φόρα» τα οικονομικά των Δήμων - Πρωταθλητές και ουραγοί σε δαπάνες, αναθέσεις, εισπραξιμότητα τελών

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider