Ναυπηγεία Ελευσίνας: Ικανοποίηση του ΕΣΠ για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ναυπηγεία Ελευσίνας: Ικανοποίηση του ΕΣΠ για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου 
Σύμφωνα με τον ΕΣΠ, η υπερψήφιση του νομοσχεδίου «ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση σημαντικών δραστηριοτήτων και επενδύσεων».

Την ικανοποίηση του για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ΕΣΠ, η υπερψήφιση του νομοσχεδίου «ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση σημαντικών δραστηριοτήτων και επενδύσεων που, ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία, είναι πολύ σημαντικές».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας, καθώς μετά από τρία χρόνια αναμονής και πολλές διαβουλεύσεις, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ένας στρατηγικός παράγοντας ανάπτυξης και πρωταγωνιστής της ναυπηγικής βιομηχανίας της χώρας μας, τίθεται σε λειτουργία.

Η επανεκκίνησή τους, που πρόκειται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ναυπήγησης και συντήρησης πλοίων, όχι μόνο από την χώρα μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή, θα συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, στην τόνωση της εθνικής οικονομίας γενικότερα, στην εξασφάλιση των δεδουλευμένων των εργαζομένων και φυσικά στην τόνωση της απασχόλησης, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας .

Καθώς η Ελλάδα παραμένει η κορυφαία ναυτιλιακή χώρα στον κόσμο, η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση σημαντικών δραστηριοτήτων και επενδύσεων που, ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία, είναι πολύ σημαντικές».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Αποδεκτή η τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τα ναυπηγεία Ελευσίνας - Υπερψηφίστηκε το ν/σ

gazzetta
gazzetta reader insider insider