Καραγιάννης: Το καλοκαίρι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα έχουν στη διάθεσή τους την παράκαμψη Αμφιλοχίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καραγιάννης: Το καλοκαίρι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα έχουν στη διάθεσή τους την παράκαμψη Αμφιλοχίας
«Με τον Υπουργό Κ. Καραμανλή είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την πορεία δύο σημαντικών οδικών έργων της Δυτικής Ελλάδας, την Παράκαμψη της Αμφιλοχίας, τμήμα του οδικού άξονα Άκτιο – Αμβρακία και τον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα, που θα παραδοθούν στο σύνολό τους στο τέλος του 2023», σημείωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

«Με τον Υπουργό Κ. Καραμανλή είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την πορεία δύο σημαντικών οδικών έργων της Δυτικής Ελλάδας, την Παράκαμψη της Αμφιλοχίας, τμήμα του οδικού άξονα Άκτιο – Αμβρακία και τον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα, που θα παραδοθούν στο σύνολό τους στο τέλος του 2023», σημείωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, σε σχετική του ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επισκεφθήκαμε δύο από τα δεκάδες ενεργά εργοτάξια που εκτείνονται σε όλη τη χώρα, ακριβώς όπως είχαμε δεσμευθεί ότι θα κάνουμε. Μάλιστα, το καλοκαίρι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα έχουν στη διάθεσή τους την παράκαμψη της Αμφιλοχίας.

Τα δύο αυτά οδικά έργα αναμένεται να ενισχύσουν την ευρύτερη περιοχή προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας το χρονοδιάγραμμα για τα έργα.

«Συνολικά στην Αιτωλοακαρνανία υλοποιούμε ένα πρόγραμμα έργων, που ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ με προφανή αναπτυξιακά οφέλη και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής», προσέθεσε.

Για να καταλήξει: «Βασικός μας στόχος είναι οι πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να αποκτήσουν τις σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, που τους αξίζουν».

Η ανάρτηση του κ. Καραγιάννη

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Καραγιάννης: Υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση των υποδομών της Δυτικής Ελλάδας

Καραγιάννης: Παρακαταθήκη της παράταξης για τις επόμενες γενιές τα έργα 13 δισ. ευρώ 

gazzetta
gazzetta reader insider insider