ΗΠΑ: Συνάντηση Μπάιντεν με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, για την οροφή του χρέους

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Συνάντηση Μπάιντεν με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, για την οροφή του χρέους
Στη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο θα συμμετέχουν οι επικεφαλής των Citibank, Raytheon, Deloitte, JP Morgan και Intel.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, θα έχει συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τους επικεφαλής μερικών εκ των μεγαλύτερων τραπεζών και επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, προκειμένου να τους υπογραμμίζει τις επιπτώσεις που θα υπάρχουν στην οικονομία εάν οι Ρεπουμπλικανοί δεν συμφωνήσουν με τους Δημοκρατικούς για την αύξηση της οροφής του αμερικανικού χρέους.

Σύμφωνα με την Washington Post, μεταξύ των επιχειρηματιών που θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της χώρας είναι οι ηγέτες των:

  • Citibank
  • Raytheon
  • Deloitte
  • JP Morgan
  • Intel

Από την πλευρά της αμερικανικής κυβέρνησης, στη συνάντηση θα συμμετέχει η υπουργός Οικονομικών, Τζάνετ Γέλεν και η υπουργός Εμπορίου, Τζίνα Ραιμόντο.

Η συνάντηση έρχεται καθώς ο Μπάιντεν εντείνει τις πιέσεις τους στους Ρεπουμπλικανούς ώστε να υποστηρίξουν στην ολομέλεια της Γερουσίας, αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ένα νομοσχέδιο αναστολής της οροφής του χρέους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πετρέλαιο θέρμανσης: Σε ποια τιμή θα αγοράσουν οι καταναλωτές, τι πρέπει να προσέξουν

Κάμερες στους δρόμους: Ποιες λειτουργούν πραγματικά

Εκτοξεύθηκαν οι τιμές στα σουβλάκια - Πάνω από 5 ευρώ το τυλιχτό στην Αθήνα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider