Π. Σταμπουλίδης: Τέλος στο click away και click inside από 15 Μαΐου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Π. Σταμπουλίδης: Τέλος στο click away και click inside από 15 Μαΐου
Θα επανεξαταστούν τα SMS, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές, είπε ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Για την άρση του μέτρου του click away και click inside, μίλησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, κάνοντας λόγο για «καλή γενική εικόνα στην εστίαση».

«Στις 14 Μαΐου τελειώνουν τα click away και click inside. Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, προσθέτοντας ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Επίσης, είπε ότι θα επανεξαταστούν τα SMS, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

Αναφορικά με την εστίαση, σημείωσε πως το πρωί της Παρασκευής, σε σύνολο 7.000 ελέγχων διαπιστώθηκαν 205 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν τη χρήση μάσκας κυρίως από πελάτες κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider