Ο Πέτσας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εξεταστικής για τα capital controls

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Πέτσας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εξεταστικής για τα capital controls
Ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αν η κυβέρνηση «θα εξετάσει πώς φτάσαμε στα capital controls τον Ιούνιο του 2015», ο κ. Πέτσας απάντησε «η κυβέρνηση διατηρεί όλες τις επιλογές στο τραπέζι».

«Παράθυρο» για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τα capital controls ανοίγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ειδικότερα, ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αν η κυβέρνηση «θα εξετάσει πώς φθάσαμε στα capital controls τον Ιούνιο του 2015», ο κ. Πέτσας απάντησε «η κυβέρνηση διατηρεί όλες τις επιλογές στο τραπέζι».

Σε σχέση με τις απαντήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευση για τα capital controls, ο κ. Πέτσας είπε: «Η αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι ήταν στις προθέσεις της να άρει τα capital controls. Στο παρελθόν το είχαν αναγγείλει αλλά δεν το εφάρμοζαν. Με τη χθεσινή δήλωσή του ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι η άρση των capital controls δεν έγινε νωρίτερα γιατί υπήρχε αβεβαιότητα, την οποία συντηρούσε η προηγούμενη κυβέρνηση με τις ενέργειές της. Τώρα όλοι ξέρουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία μεταρρυθμιστική κυβέρνηση αποφασισμένη να εφαρμόσει το πρόγραμμά της».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider