Αλλάζει ώρα η εβδομαδιαία ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον Νίκο Χαρδαλιά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλλάζει ώρα η εβδομαδιαία ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον Νίκο Χαρδαλιά
Από αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς επιστρέφει στην εβδομαδιαία ενημέρωση για τις εξελίξεις στο «μέτωπο» του κορονοϊού.

Αλλάζει η ώρα της εβδομαδιαίας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο «μέτωπο» του κορονοϊού. Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, από αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου και κάθε Τρίτη στις 13:00, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς, θα ενημερώνει τους αρμόδιους συντάκτες για όλες τις εξελίξεις στο νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Κτήριο Φάρος, στη Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, στο Μαρούσι.

Διαβάστε επίσης:

Επανέρχεται σε εβδομαδιαία βάση η ενημέρωση για την πορεία των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα,

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, την προηγούμενη εβδομάδα, η ενημέρωση της Τρίτης θα γινόταν απογευματινή ώρα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, «η επίσημη ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:00 το απόγευμα, από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider