Amazon: Θα πληρώνουμε με ένα σκανάρισμα των χεριών μας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Amazon: Θα πληρώνουμε με ένα σκανάρισμα των χεριών μας
Το νέο σύστημα, αν είναι αλήθεια και αν είναι εφικτό, θα αποτελεί μια πραγματικά πρωτοποριακή λειτουργία.

Ευκολότερα, γρηγορότερα και με ένα απλό σκανάρισμα των χεριών μας θα γίνεται η πληρωμή των αγορών μας στην Amazon, αν / και όταν τελειοποιήσει το νέο της εργαλείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με... φήμες, όπως μεταδίδει το TheRichest, η Amazon, προσπαθεί μέσα από έρευνες και δοκιμές να κάνει ακόμα ευκολότερο για τα μέλη και τους χρήστες της πλατφόρμας της να πραγματοποιούν τις αγορές τους, χωρίς κάρτες και μετρητά. Για την ακρίβεια, η εταιρεία δουλεύει πάνω στο σκανάρισμα των χεριών μας για την πραγματοποίηση των αγορών μας.

Το νέο σύστημα, αν είναι αλήθεια και αν καταστεί εφικτό, θα αποτελεί μια πραγματικά πρωτοποριακή λειτουργία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε αυτή τη φάση, ορισμένοι από τους εργαζόμενους της εταιρείας «δοκιμάζουν» τη λειτουργία, σε πειραματικό στάδιο, πληρώνοντας με αυτό τον τρόπο, αυτά που αγοράζουν από αυτόματους πωλητές στα γραφεία τους, σε πραγματικές συνθήκες.

Μέχρι στιγμής, η Amazon δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία θέλει να θέσει σε λειτουργία το νέο πρωτοποριακό εργαλείο, στην αρχή του 2020, με δοκιμαστικά σκάνερ μέσα σε καταστήματα Whole Foods.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider