Η εταιρεία που κέρδισε πάνω από 140 βραβεία και διακρίσεις στην CES 2019

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η εταιρεία που κέρδισε πάνω από 140 βραβεία και διακρίσεις στην CES 2019
Best of CES Award και άλλα πολλά

Mε περισσότερα από 140 βραβεία και τιμητικές διακρίσεις αποχώρησε από το τεχνολογικό σόυ του Λας Βέγκας CES 2019 η LG. Το πιο ιδιαίτερο εξ αυτών ήταν το Best of CES Award από το Engadget στην κατηγορία των τηλεοράσεων, για την επαναστατική LG SIGNATURE OLED TV R (μοντέλο 65R9) - μια τυλισσόμενη OLED τηλεόραση 65 ιντσών, το οποίο και κέρδισε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Πέρα από το εν λόγω βραβείο βέβαια η LG SIGNATURE OLED TV R - η πρώτη παγκοσμίως τυλισσόμενη τηλεόραση– έκλεψε τις εντυπώσεις λαμβάνοντας περισσότερα από 70 βραβεία και διακρίσεις από ένα ευρύ φάσμα αναγνωρισμένων Εκδόσεων τεχνολογίας.

Παράλληλα τιμήθηκαν το LG Soundbar (μοντέλο SL9YG) και το LG V40ThinQ smartphone από την Ένωση Καταναλωτικών Τεχνολογιών (Consumer Technology Association-CTA) με τα βραβεία CES Best of Innovation στις αντίστοιχες κατηγορίες. Η LG κέρδισε κορυφαία βραβεία από τα Engadget, TechRadar, Popular Mechanics, SlashGear, Reviewed.com, Techlicious και άλλα, καθώς και 17 βραβεία CES Innovation από την Ένωση Καταναλωτικών Τεχνολογιών για οικιακές συσκευές, προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας και κινητής τηλεφωνίας.

Τέλο και η σειρά LG grams 2019 των εξαιρετικά ελαφριών φορητών υπολογιστών υπενθύμισε ότι η LG είναι μία υπολογίσιμη δύναμη μέσα στο 2019 με σημαντικά βραβεία από Μέσα όπως το Reviewed.com, το Trusted Reviews και το Techlicious.

Τα κορυφαία βραβεία που κέρδισε η LG στην CES 2019 περιλαμβάνουν:

  • LG SIGNATURE OLED TV R: Engadget: Best of CES, PC Mag: Best of CES, Reviewed.com: Editor’s Choice Award, SlashGear: Editor’s Choice Award, Techlicious: CES Top Picks, Popular Mechanics: Best of CES 2019, Tom’s Guide: Best in Show 2019, TechRadar: The Best Tech at the Show, Pocket-lint: Best of CES, HD Guru: Best in Show, CTA Mark of Excellence: Video Display Product of the Year, CES 2019 Innovation Award: Honoree
  • LG 88-inch OLED 8K TV: CES 2019 Innovation Award: Honoree, Mashable: Best Tech of CES 2019, Digital Trends: Best TVs of CES 2019
  • LG gram 17: Reviewed.com: Editor’s Choice Award, Techlicious: CES Top Picks, Windows Central: Best of CES, CES 2019 Innovation Award: Honoree
  • LG gram 2-in-1: Trusted Reviews: Best of CES
  • LG Soundbar (SL9YG): CES 2019 Best of Innovation: Best of Innovation, HD Guru: Best of CES
  • LG HomeBrew: CES 2019 Innovation Award: Honoree, Trusted Review: Best of CES 2019
  • LG Styler: CES 2019 Innovation Award: Honoree, Dealerscope: 2019 IMPACT Awards
  • LG V40 ThinQ: CES 2019 Best of Innovation: Best of Innovation
  • Για την πλήρη λίστα των βραβείων και επαίνων που έλαβε η LG στην CES 2019 και πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα της LG που παρουσιάστηκαν στην CES, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lgnewsroom.com/tag/lgces2019

Να υπενθυμίσουμε ότι η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017.

Να υπενθυμίσουμε ότι η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Σήμερα αποτελεί μια από τις ηγέτιδες σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων.

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider