Σε αντίθεση με το Χρηματιστήριο Αθηνών το οποίο «πλήττεται» λόγω των ανησυχιών για την εξάπλωση του κοροναϊού, οι Έλληνες καταναλωτές φαίνεται πως παραμένουν ακόμα ψύχραιμοι και δεν προχωρούν σε κινήσεις πανικού.

Αν και αρκετοί είναι εκείνοι που προμηθεύονται προστατευτικές μάσκες από τα φαρμακεία, ιδιαίτερα μετά τα κρούσματα και τους θανάτους από τον κοροναϊό στη γειτονική Ιταλία, στην υπόλοιπη αγορά ωστόσο δεν παρατηρείται ακόμα κάτι αντίστοιχο.  

Πηγές της αγοράς ανέφεραν στο insider.gr ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, τόσο στα σούπερ μάρκετ όσο και στα υπόλοιπα καταστήματα της χώρας.

Κι αν οι εικόνες που έρχονται από την Ιταλία με τα άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ είναι ενδεικτικές του πανικού που επικρατεί στη γειτονική χώρα μετά την αύξηση των κρουσμάτων, στη χώρα μας όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, δεν έχει παρατηρηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποια ασυνήθιστή αύξηση πωλήσεων σε συγκεκριμένα προϊόντα που να δείχνει αντίστοιχη ανησυχία από τους  Έλληνες καταναλωτές.