Folli Follie: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Folli Follie: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ
Την παραίτηση του Αβραάμ Γούναρη έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie, καθώς και από όλα τα διοικητικά συμβούλια θυγατρικών της Εταιρείας, υπέβαλε την Κυριακή ο Αβραάμ Γούναρης, όπως έκανε γνωστό με σημερινή της ανακοίνωση η FF Group.

Yπενθυμίζεται ότι την Κυριακή με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε προαναγγείλει εξελίξεις στην υπόθεση της Folli Follie.

Συγκεκριμένα επεσήμανε πως «η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθιστά σαφές ότι ασκεί το εποπτικό της έργο μεθοδικά, συγκροτημένα, μακριά από λογικές αντιδικίας, χωρίς να απαντά σε οποιονδήποτε ελιγμό ιδιωτών που εμπλέκονται σε ερευνώμενες υποθέσεις.

Βάσει στοιχείων που προκύπτουν στο πλαίσιο του διενεργούμενου διαχειριστικού ελέγχου αλλά και ευρημάτων που ετέθησαν υπόψη της την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τη διοίκηση της εταιρίας».

Είχε προηγηθεί μερικές ημέρες πριν, το αίτημα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στη Folli Follie.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του στις 4 Φεβρουαρίου 2020, η οποία εστάλη ηλεκτρονικώς προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος αιτήθηκε την προσθήκη θέματος στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2020 με τίτλο «Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider