ΕΧΑΕ: Συζητάμε με την Euronext - Δεν έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής συμφωνία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΧΑΕ: Συζητάμε με την Euronext - Δεν έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής συμφωνία
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 1ης Ιουλίου 2025, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου «Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε». επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της αυτόκλητης πρότασης εξαγοράς με ανταλλαγή μετοχών από την Euronext, έχει εισέλθει σε συζητήσεις με την Euronext.

Η ΕΧΑΕ έχει εισέλθει σε συζητήσεις με την Euronext για την πρόταση εξαγοράς, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής συμφωνία. Τα παραπάνω διευκρινίζει η διαχειρίστρια του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία αξιολογεί την αυτόκλητη πρόταση εξαγοράς με ανταλλαγή μετοχών από την Euronext.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 1ης Ιουλίου 2025, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου «Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε». επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της αυτόκλητης πρότασης εξαγοράς με ανταλλαγή μετοχών από την Euronext, έχει εισέλθει σε συζητήσεις με την Euronext.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει να αξιολογεί την πρόταση σε πλήρη συμμόρφωση προς τις θεσμικές του υποχρεώσεις έναντι όλων των μετόχων και των λοιπών ενδιαφερόμενων μερών, και υποστηρίζεται από τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο Morgan Stanley και εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία.

Σε περίπτωση που υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις, η Εταιρεία θα προβεί σε έγκαιρη και κατάλληλη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συντάξεις Αυγούστου: Ποιοι πληρώνονται σήμερα - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Αυτά είναι τα 14 επαγγέλματα που θα σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη την επόμενη δεκαετία στην Ελλάδα

Φοιτητική Στέγη: Στα «ύψη» τα ενοίκια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη - Χαμηλή διαθεσιμότητα για προσιτή κατοικία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider