Στον «πάγο» η IPO της Klarna λόγω του selloff στην αμερικανική αγορά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στον «πάγο» η IPO της Klarna λόγω του selloff στην αμερικανική αγορά
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Πηγή εντός της εταιρείας δήλωσε στους FT ότι η Klarna δεν έχει καμία κανονιστική υποχρέωση να εισέλθει στο χρηματιστήριο εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου.

«Φρένο» βάζει στα σχέδιά της να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης βάζει η Klarna λόγω των αναταραχών που έχουν προκαλέσει στην αγορά οι δασμοί που ανήγγειλε μέσα στην εβδομάδα ο Ντόναλντ Τραμπ στις εισαγωγές προϊόντων στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η σουηδική fintech ετοιμαζόταν για μία IPO αξίας 15 δισ. δολαρίων την επόμενη εβδομάδα αλλά το selloff που πλήττει τις αμερικανικές μετοχές ανέτρεψε το εν λόγω πλάνο.

Η Klarna κατέθεσε ενημερωτικό δελτίο για την IPO τον Μάρτιο ωστόσο δεν είχε αναφέρει συγκεκριμένη ημέρα ωστόσο κατά κανόνα οι εταιρείες ξεκινάνε την διαπραγμάτευση μια εβδομάδα μετά την έναρξη του roadshow.

Πηγή εντός της εταιρείας δήλωσε στους FT ότι η Klarna δεν έχει καμία κανονιστική υποχρέωση να εισέλθει στο χρηματιστήριο εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου και ότι η εισαγωγή θα μπορούσε να γίνει σε αρκετές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα «δώρα» της ΔΕΘ για μισθωτούς, συνταξιούχους και οικογένειες με παιδιά

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες τένις του 2026;

Σούπερ μάρκετ: Στα ράφια 1.740 κωδικοί με χαμηλότερες τιμές - Στο 9,5% η μέση μείωση - Αναλυτικές λίστες

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider