Intralot: Νέo 5ετές συμβόλαιο συστήματος εποπτείας παιγνιομηχανών στη Νεμπράσκα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Intralot: Νέo 5ετές συμβόλαιο συστήματος εποπτείας παιγνιομηχανών στη Νεμπράσκα
Το συμβόλαιο αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην ενίσχυση της εποπτείας και της αποτελεσματικής διαχείρισης της λειτουργίας των παιγνιομηχανών Cash Devices σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό της Νεμπράσκα.

Την υπογραφή συμβολαίου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ,INTRALOT Inc. με το Τμήμα Κοινωφελών Τυχερών Παιχνιδιών του Department of Revenue της Πολιτείας της Νεμπράσκα για την παροχή συστήματος εποπτείας και αναφορών σε πραγματικό χρόνο για παιγνιομηχανές Cash Devices σε όλη την Πολιτεία, ανακοινώνει η Intralot ΑΕ.

Το συμβόλαιο αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην ενίσχυση της εποπτείας και της αποτελεσματικής διαχείρισης της λειτουργίας των παιγνιομηχανών Cash Devices σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό της Νεμπράσκα.

Βάση του συμβολαίου, η Intralot θα παρέχει το προηγμένο της Κεντρικό Σύστημα Εποπτείας και Αναφορών iGEM™ που είναι σχεδιασμένο για τη διαχείριση, τον έλεγχο και την παροχή αναφορών σε πραγματικό χρόνο της λειτουργίας των παιγνιομηχανών Cash Devices στο ανταγωνιστικό περιβάλλον τυχερών παιχνιδιών. Η INTRALOT θα υλοποιήσει την πλήρη τεχνολογική της λύση, η οποία περιλαμβάνει συσκευές τοπικών ελεγκτών παιγνιομηχανών (site controllers), δίκτυα τηλεπικοινωνιών, εξοπλισμό κεντρικών συστημάτων, προηγμένα εργαλεία αναφορών (reporting), εκπαίδευση στο προσωπικό διανομής και υποστήριξης του εξοπλισμού, στους διαχειριστές του συστήματος, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες στο προσωπικό του Τμήματος της Νεμπράσκα.

Το συμβόλαιο, το οποίο ανατέθηκε κατόπιν διαγωνισμού, θα έχει διάρκεια 5 ετών και περιλαμβάνει τη δυνατότητα ανανέωσης για τέσσερις (4) επιπλέον περιόδους δύο (2) ετών, συνολικής διάρκειας 13 ετών. Το σύστημα της INTRALOT θα επιβλέπει και θα παρέχει αναφορές για τις λειτουργίες των παιγνιομηχανών Cash Devices σε ένα αναπτυσσόμενο περιβάλλον με τουλάχιστον 5.000 παιγνιομηχανές σε περισσότερες από 1.600 τοποθεσίες στην Νεμπράσκα, διασφαλίζοντας την ασφάλεια, τη συμμόρφωση και τη διαφάνεια στην λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Αλλαγή άρθρου 86, νέα βάση για τη μονιμότητα στο Δημόσιο - Τι αναφέρει για ΠτΔ και ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank - Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν 7 εκατ. φορολογούμενοι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider