Τρία νέα μέλη εντάσσονται στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρία νέα μέλη εντάσσονται στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας
Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) ανακοίνωσε την ένταξη στη δύναμή της, τριών νέων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) ανακοίνωσε την ένταξη στη δύναμή της, τριών νέων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Τα νέα μέλη αποτελούν η Πίτσιας Market, με έδρα την Κατερίνη, η Diellas Markets, με έδρα την Κέρκυρα και η Γ. Ρουμελιώτης ΑΕΒΕ, με έδρα την Ηλεία.

Τα νέα μέλη έχουν εκπληρώσει τους στόχους που προϋποθέτουν την ένταξή τους στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας, η οποία εξετάστηκε και επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕ, που συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

Συγκεκριμένα, η Πίτσιας Market αριθμεί συνολικά 37 φυσικά καταστήματα σε 7 νομούς, η Diellas Markets διαθέτει ένα δίκτυο 17 καταστημάτων σε Κέρκυρα και Ήπειρο και η Γ. Ρουμελιώτης ΑΕΒΕ μετρά συνολικά 15 καταστήματα σε Ηλεία και Αχαΐα.

Η ένταξη των τριών νέων μελών στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των αλυσίδων-μελών σε 20 (τακτικά και συνδεδεμένα μέλη), με εικοστό πρώτο μέλος το ΙΕΛΚΑ.

Ο γενικός διευθυντής της ΕΣΕ, Απόστολος Πεταλάς, δήλωσε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας επιθυμεί τη συνεχή διεύρυνσή της με νέα μέλη, έτσι ώστε να αναπτύσσεται και να βελτιώνει τη σύνθεσή της, προωθώντας τους στόχους της από περισσότερα σημεία και με μεγαλύτερη δυναμική -την ανώτερη ποιότητα προϊόντων, τη βελτίωση των υπηρεσιών, την άρτια συνεργασία με τις αρχές και τους θεσμικούς φορείς και, φυσικά, την υγιή επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό, που αποτελούν και τον πυρήνα της ελληνικής οικονομίας και της ανάπτυξης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider