General Motors: Εκτίναξη 24,4% στα καθαρά κέρδη το α' τρίμηνο - Στα 3 δισ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
General Motors: Εκτίναξη 24,4% στα καθαρά κέρδη το α' τρίμηνο - Στα 3 δισ. δολάρια
Εκτίναξη 24,4% στα 3 δισ. δολάρια κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της General Motors το πρώτο τρίμηνο του 2024

Εκτίναξη 24,4% στα 3 δισ. δολάρια κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της General Motors το πρώτο τρίμηνο του 2024, ξεπερνώντας με άνεση τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν στα 2,62 δολάρια ανά μετοχή, ξεπερνώντας τη μέση πρόβλεψη των αναλυτών της Wall Street για 2,15 δολάρια ανά μετοχή.

Η ετήσια αύξηση στα έσοδα έφτασε το 7,6% στα 43 δισ. δολάρια, όταν οι προβλέψεις έλεγαν πως θα διαμορφωθούν στα 43 δισ. δολάρια. «Ο καταναλωτής μας ήταν εξαιρετικά ανθεκτικός σε αυτήν την περίοδο των υψηλότερων επιτοκίων», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της GM, Πολ Τζέικομπσον.

Παράλληλα, η αυτοκινητοβιομηχανία του Μίσιγκαν αύξησε την προσαρμοσμένη πρόβλεψή της για τα κέρδη προ φόρων στα 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια έως 14,5 δισεκατομμύρια δολάρια, από το προηγούμενο εύρος 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως 14 δισεκατομμύρια δολάρια για το έτος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ambrosia Capital: Τα μερίσματα «ξεκλειδώνουν» ένα περαιτέρω re - rating για τις ελληνικές τράπεζες - Αυξάνει τις τιμές στόχους

Novartis: Αναβάθμιση guidance και αύξηση 10% των πωλήσεων το α' τρίμηνο - Ράλι για τη μετοχή

ΒΙΑΝΕΞ: Η πρώτη Φαρμακευτική εταιρεία που πιστοποιείται για το Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Πάτρα από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

gazzetta
gazzetta reader insider insider