Engel & Völkers Ελλάδος και DKG Development ενώνουν δυνάμεις για νέα κατασκευαστικά project

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Engel & Völkers Ελλάδος και DKG Development ενώνουν δυνάμεις για νέα κατασκευαστικά project
Τη συνεργασία της με την DKG Development για νέα κατασκευαστικά project ανακοίνωσε η Engel & Völkers Ελλάδος. «Δύο ηγέτες στον χώρο των ακινήτων ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία εντυπωσιακών και καινοτόμων ακινήτων που θα αναδείξουν την αξία και την ποιότητα σε όλη την Ελλάδα» υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τη συνεργασία της με την DKG Development για νέα κατασκευαστικά project ανακοίνωσε η Engel & Völkers Ελλάδος. «Δύο ηγέτες στον χώρο των ακινήτων ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία εντυπωσιακών και καινοτόμων ακινήτων που θα αναδείξουν την αξία και την ποιότητα σε όλη την Ελλάδα» υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η DKG κατασκευάζει προηγμένους χώρους υψηλής ποιότητας, παρέχοντας ασφάλεια στις επενδύσεις των πελατών της παγκοσμίως. Η DKG Development, γνωστή για την αποφασιστική της προσέγγιση στη δημιουργία ακινήτων υψηλής αισθητικής και βιωσιμότητας, αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το ακίνητο τοπίο στην Αθήνα και σε άλλες σημαντικές τοποθεσίες της χώρας. Με δέσμευση στην υψηλή ποιότητα, η DKG Development έχει ως στόχο να ολοκληρώσει μέσα στην τριετία 2023-2025 την ανάπτυξη κατοικιών που θα αποτελούν μέρος καινοτόμων και βιώσιμων συγκροτημάτων σε προορισμούς όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και άλλα κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος της Ελλάδας» προστίθεται.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Engel & Völkers Ελλάδος αναλαμβάνει τον ρόλο του στρατηγικού συνεργάτη, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε στάδιο της ανάπτυξης ακινήτων, από τη σύλληψη έως την επιτυχημένη πώληση, σφραγίζοντας έτσι την επιτυχία των έργων της DKG Development, όπως επισημαίνει. «Με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον, η Engel & Völkers Ελλάδος και η DKG Development ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το αύριο των ακινήτων στην Ελλάδα, προσφέροντας στους επενδυτές και τους αγοραστές εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επένδυσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω τα projects:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εξάρχου: Καθοριστική η επόμενη πενταετία για το μέλλον της Ελλάδας

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Τιμητική Διάκριση στο ετήσιο Φαρμακευτικό Συνέδριο Hellas Pharm

Αναστασάτος (Eurobank): Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων

gazzetta
gazzetta reader insider insider