Τεχνική Ολυμπιακή: Απέκτησε τα εταιρικά μερίδια των Eneresco 1 & 2 έναντι 640.000 ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τεχνική Ολυμπιακή: Απέκτησε τα εταιρικά μερίδια των Eneresco 1 & 2 έναντι 640.000 ευρώ
Οι ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. και ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε αύξηση κεφαλαίου της «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Το 100% των εταιρικών μεριδίων της εταιρείας με την επωνυμία «ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» έναντι 384.000 ευρώ, απέκτησε στις 4 Μαρτίου 2024 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε..

Επιπρόσθετα, η εταιρεία ενημερώνει το κοινό ότι η εγγονή της T.O. CONSTRUCTIONS A.E., επίσης στις 4 Μαρτίου 2024, απέκτησε το 100% των εταιρικών μεριδίων της εταιρείας με την επωνυμία «ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» έναντι τιμήματος ύψους €256.000.

Έκαστη εκ των ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. και ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. έχουν στην κυριότητα και κατοχή τους μία (1) υποχρεωτική συνεταιριστική μερίδα στην Ενεργειακή Κοινότητα με την επωνυμία «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ». Η τελευταία έχει λάβει από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε. οριστικές προσφορές σύνδεσης, έχοντας ήδη υπογράψει και τις σχετικές συμβάσεις, για εννέα (9) φωτοβολταϊκούς σταθμούς, συνολικής ισχύος 8MW.

Οι ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. και ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε αύξηση κεφαλαίου της ως άνω Ενεργειακής Κοινότητας, έτσι ώστε – μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους – να κατέχουν ποσοστά δεκαπέντε τοις εκατό
(15%) και δέκα τοις εκατό (10%) αντίστοιχα επί του συνολικού συνεταιριστικού κεφαλαίου της Ενεργειακής Κοινότητας.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Mytilineos ενδυναμώνει το δίκτυο της Λιβύης με επιπλέον 171MW

ElvalHalcor: Στα 3,293 δισ. ευρώ ο τζίρος το 2023 - Πρόταση για μέρισμα €0,04 ανά μετοχή

Trastor: Απέκτησε κτήριο γραφείων στο Κολωνάκι έναντι 5,8 εκατ.

gazzetta
gazzetta reader insider insider