Η Βιοτέρ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα περί συγχώνευσης με τη Δομική Κρήτης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Βιοτέρ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα περί συγχώνευσης με τη Δομική Κρήτης
Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για συγχώνευση με την εταιρεία Δομική Κρήτης προχώρησε η Βιοτέρ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Στην «κατηγορηματική διάψευση» δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για συγχώνευση με την εταιρεία Δομική Κρήτης προχώρησε η Βιοτέρ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ ΑΕ» απαντώντας στην από 14 Φεβρουαρίου 2024 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σύμφωνα με το Άρθρο 2 της Απόφασης 5/204/2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και με την παρ.1 του άρθρου 17του Κανονισμού (ΕΕ) 596/214 κατά την έννοια του άρθρου 7 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και των διατάξεων του άρθρου 27 παρ.8 του ν. 4443/2016 (ΦΕΚ Α 232/9.12.2016), και με γνώμονα την προστασία του Επενδυτικού Κοινού διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα του Ηλεκτρονικού Τύπου με τίτλο «Δομική Κρήτης: Τα σχέδια για συγχωνεύσεις και η αντίδραση της μετοχής» στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι: «Η τελευταία πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά αναφέρει πως εξετάζεται και η συγχώνευση της Δομικής με τη Βιοτέρ που διαθέτει πτυχίο 7ης τάξης. ……»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Coca Cola οδηγεί υψηλότερα το Χρηματιστήριο - Ανακτώνται οι 1.390 μονάδες

ΟΔΔΗΧ: Αντλήθηκαν 400 εκατ. ευρώ από τις επανεκδόσεις ομολόγων - Συνολικές προσφορές 1,33 δισ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider