Citi Ελλάδος: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε δημόσια σχολεία και ΜΚΟ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Citi Ελλάδος: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε δημόσια σχολεία και ΜΚΟ
Citi Ελλάδος: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε δημόσια σχολεία και ΜΚΟ.

Ολοκληρώθηκε από τη Citi Ελλάδας η δωρεά 113 ηλεκτρονικών υπολογιστών και 110 οθονών σε 16 δημόσια σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο ζωής του στα γραφεία των εργαζομένων της Citi Ελλάδας, παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση για να αναβαθμίσει εργαστήρια πληροφορικής σχολείων, να υποστηρίξει την εκπαιδευτική διαδικασία και να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες μαθητών και μαθητριών.

Η επαναχρησιμοποίηση του τεχνολογικού εξοπλισμού, εκτός από την υποστήριξη σχολείων και κοινωνικών ομάδων έχει ιδιαίτερη σημασία διότι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος λόγω της μείωσης αποβλήτων, ρύπων και χρήσης πρώτων υλών.

«Με χαρά ανταποκρινόμαστε κάθε φορά στα αιτήματα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ΜΚΟ για δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά. Είναι ένας απλός και άμεσος τρόπος να υποστηρίξουμε ενήλικες και παιδιά στη διαδικασία του ψηφιακού εγγραμματισμού και παράλληλα, να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος» υπογράμμισε η κα. Μανίνα Μενιδιάτη, Public Affairs Officer, Citi Ελλάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πράσινα τιμολόγια: «Βουτιά» τον Φεβρουάριο – Μεταξύ 12-14,5 ευρώ ανά κιλοβατώρα οι χρεώσεις

Υψηλότερα το Χρηματιστήριο με αντίδραση από Πειραιώς, ΔΕΗ και Lamda

Ρεκόρ για το νέο 10ετές με τις προσφορές να ξεπερνούν τα 35 δισ. ευρώ - Αντλεί 4 δισ. ευρώ το Δημόσιο με 3,4%

gazzetta
gazzetta reader insider insider