Ο Eugenio Tornaghi νέος CEO της Nexi Ελλάδος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Eugenio Tornaghi νέος CEO της Nexi Ελλάδος
Ο κ. Tornaghi, Επικεφαλής των αγορών Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ομίλου Nexi, αναλαμβάνει και την ηγεσία της ελληνικής αγοράς

Ο κ. Eugenio Tornaghi, Επικεφαλής των αγορών Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ομίλου Nexi, ανέλαβε στις 2 Ιανουαρίου 2024 το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Nexi Ελλάδος, θυγατρική του Ομίλου Nexi.

Κορυφαίο στέλεχος του Ομίλου Nexi από το 2019, ο Eugenio Tornaghi διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με έμφαση στην τεχνολογία και τις ψηφιακές πληρωμές. Η σημαντική του διαδρομή στον κλάδο, σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση της παγκόσμιας και ελληνικής αγοράς, θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής της Nexi Ελλάδος.

Πιστή στο όραμα του Ομίλου Nexi για τη μετάβαση σε μια Ευρώπη χωρίς μετρητά, η Nexi Ελλάδος θα συνεχίσει την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού για καινοτομία, διαμορφώνοντας πιο απλές, ταχύτερες και ασφαλέστερες λύσεις πληρωμών για τους πελάτες της και πρωτοπορώντας στην εξέλιξη του ψηφιακού τοπίου στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΒΟΑΚ: Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προτιμητέος επενδυτής

Intralot: «Ναι» από το ΔΣ στην απορρόφηση της θυγατρικής «Εταιρία Στοιχημάτων ΜΑΕ»

Softweb: Είσοδος στο Digital Marketing με νέα θυγατρική

gazzetta
gazzetta reader insider insider