Ράλι 10% για τη μετοχή της Netflix μετά το «άλμα» στους συνδρομητές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ράλι 10% για τη μετοχή της Netflix μετά το «άλμα» στους συνδρομητές
Ράλι 10% καταγράφει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν το άνοιγμα της αγοράς η μετοχή του Netflix, μετά τα εντυπωσιακά νούμερα συνδρομητών που πρόσθεσε κατά τη διάρκεια του δ' τριμήνου του 2023, συντρίβοντας τις προσδοκίες των αναλυτών. 

Ράλι 10% καταγράφει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν το άνοιγμα της αγοράς η μετοχή της Netflix, μετά τα εντυπωσιακά νούμερα συνδρομητών που πρόσθεσε κατά τη διάρκεια του δ' τριμήνου του 2023, συντρίβοντας τις προσδοκίες των αναλυτών.

Ο κολοσσός του streaming, που έχει καταφέρει να κερδίσει τον πόλεμο της «πειρατείας» με την καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης ενώ το original περιεχόμενού του παραμένει ισχυρό ανάμεσα στον ανταγωνισμό, αναμένεται να αυξήσει την αξία του κατά περίπου 20 δισ. δολάρια, εάν διατηρηθεί το προσυνεδριακό ράλι, με την τιμή της μετοχής να διαπραγματεύεται στα 542 δολάρια. Χθες, η μετοχή κατέγραψε ισχυρά κέρδη που ξεπέρασαν το 8%.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη πως πρόσθεσε 13,1 εκατομμύρια συνδρομητές το τέταρτο τρίμηνο, σημειώνοντας την καλύτερη ανάπτυξή της από την έναρξη της πανδημίας και ξεπερνώντας εύκολα τις εκτιμήσεις για 8,97 εκατομμύρια συνδρομητές.

«Το Netflix έχει ήδη κερδίσει τον πόλεμο του streaming και αυτό το είδος ισχυρών αποτελεσμάτων και guidance, ειδικά σε σχέση με τους streaming ανταγωνιστές, μοιάζει με τη νίκη», δήλωσε ο αναλυτής του Pivotal Research Group, Jeffrey Wlodarczak.

Ο Wlodarczak ανέβασε τον στόχο της μετοχής στα 700 δολάρια. Τουλάχιστον έξι άλλοι αναλυτές έχουν αυξήσει τον στόχο της μετοχής, που μεσοσταθμικά φτάνει τα 515,25 δολάρια, που είναι 5% υψηλότερα από το τελευταίο κλείσιμο του Netflix.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

SAP: Προχωρά σε αναδιάρθρωση 8.000 θέσεων εργασίας, καθώς στρέφεται στην τεχνητή νοημοσύνη

ASML: 30% αύξηση στα έσοδα το 2023, «flat» πωλήσεις για το 2024

EasyJet: Μειώθηκαν οι ζημιές, αυξήθηκαν τα έσοδα στο τρίμηνο - Κέρδη 4,5% για τη μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider