Ράλι 8% για την μετοχή της Netflix μετά το ρεκόρ στους συνδρομητές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ράλι 8% για την μετοχή της Netflix μετά το ρεκόρ στους συνδρομητές
Ο κολοσσός του streaming συνέτριψε τις προσδοκίες των αναλυτών αναφορικά με τον αριθμό των συνδρομητών που προσέθεσε κατά τη διάρκεια του δ' τριμήνου του 2023.

Ισχυρά κέρδη που ξεπερνούν το 8% καταγράφει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη λήξη της συνεδρίασης στην Wall Street η μετοχή της Netflix, καθώς ο κολοσσός του streaming συνέτριψε τις προσδοκίες των αναλυτών αναφορικά με τον αριθμό των συνδρομητών που προσέθεσε κατά τη διάρκεια του δ' τριμήνου του 2023.

Ειδικότερα, η Netflix ανακοίνωσε την Τρίτη πως ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών της ανέρχεται στα 260,8 εκατομμύρια, τη στιγμή που αναλυτές σε έρευνα της LSEG ανέμεναν 256 εκατομμύρια. Μέσα στο δ' τρίμηνο, η Netflix πρόσθεσε 13,1 εκατ. συνδρομητές, καθώς στο γ' τρίμηνο είχε 247 εκατομμύρια συνδρομητές.

Πρόκειται για το υψηλότερο αριθμό συνδρομητών στην ιστορία της εταιρείας.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα έσοδα στο τρίμηνο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου διαμορφώθηκαν στα 8,83 δισ. δολάρια, υψηλότερα από την πρόβλεψη για έσοδα ύψους 8,71 δισ. δολαρίων. Τα κέρδη της Netflix ανήλθαν στα 2,11 δολάρια/μετοχή έναντι πρόβλεψης για 2,22 δολάρια/μετοχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Verizon: Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - Ράλι 5,5% για τη μετοχή

ΗΠΑ: H J&J θα πληρώσει 700 εκατ. δολάρια σε διακανονισμό με 42 Πολιτείες για την βρεφική πούδρα

gazzetta
gazzetta reader insider insider