Το Papaki βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος υποστηρικτής των .eu Web Awards 2023

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Papaki βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος υποστηρικτής των .eu Web Awards 2023
Διπλή γιορτή για το Papaki στα φετινά .eu Web Awards με μια σημαντική βράβευση και μια νίκη.

Το Papaki έδωσε και φέτος το παρόν στη μεγάλη γιορτή του μητρώου ονομάτων .eu της EURid που πραγματοποιήθηκε στις 16/11 στο Βέλγιο και είχε τη μεγάλη τιμή να βραβευτεί ως ο κορυφαίος υποστηρικτής των .eu Web Awards, αλλά και να γιορτάσει μαζί με πελάτες του που ξεχώρισαν.

Ανάμεσα σε 20 μητρώα χώρου, η Enartia, ο όμιλος που ανήκει το Papaki, διακρίθηκε για την υποστήριξη στον θεσμό και για τις πολυάριθμες συμμετοχές πελατών του στις υποψηφιότητες των βραβείων. Είναι η πρώτη χρονιά που στα .eu Web Awards απονέμεται βραβείο σε καταχωρητή και αυτή η σπουδαία αναγνώριση δίνει δύναμη στην ομάδα να συνεχίσει θέτοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Το Papaki όμως γιορτάζει διπλά, καθώς μετά από ψηφοφορία του κοινού δύο πελάτες του ήταν στους finalists και ο ένας αναδείχθηκε νικητής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, το sinnogenes.eu ήταν στην τελική λίστα της κατηγορίας Better world Websites, που αντιπροσωπεύει πράσινες πρωτοβουλίες και φιλικές προς το περιβάλλον οργανώσεις. Το africoneu.eu ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Laurels, που αφορά ΜΚΟ και οργανισμούς με αποστολή την προώθηση της επιμόρφωσης ή πανευρωπαϊκών projects, και ήταν αυτό που απέσπασε το μεγάλο βραβείο του νικητή και αναρριχήθηκε στην κορυφή της Ευρώπης για φέτος.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε πολύ την EURid και το κοινό για την ξεχωριστή τιμή. Τέτοιες βραβεύσεις μάς κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι και να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας», δήλωσε η Νικολέτα Γωνιανάκη, Head of Customer Experience στο Papaki, που παρευρέθηκε στην τελετή των βραβείων.

«Στηρίζοντας σταθερά τον θεσμό, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά για να διεκδικήσουμε μαζί με όλους τους χρήστες που μας εμπιστεύονται για την ψηφιακή τους παρουσία ακόμη περισσότερες ευρωπαϊκές διακρίσεις», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider