Trade Estates AEEAΠ: Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Trade Estates AEEAΠ: Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, η διαπραγμάτευση των μετοχών της Trade Estates ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην επιχειρηματική πορεία της εταιρείας.

Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, η διαπραγμάτευση των μετοχών της Trade Estates ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην επιχειρηματική πορεία της εταιρείας.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Trade Estates, κ. Βασίλης Φουρλής, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, χτυπώντας το παραδοσιακό «καμπανάκι», παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Γιάννου Κοντόπουλου, των Αντιπροέδρων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Νικόλαου Κονταρούδη και κας Αναστασίας Στάμου, εκπροσώπων της εταιρείας, των συμβούλων έκδοσης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Φουρλής, ανέφερε -μεταξύ άλλων: «Η Trade Estates είναι μια εταιρεία με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά χαρτοφυλακίου στον κλάδο των Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας στη χώρα μας. Η παρουσία της στο Χρηματιστήριο, εν μέσω έντονων γεωπολιτικών και οικονομικών προκλήσεων, ενισχύει τη θέση της στο σύγχρονο retail. Με ισχυρή κεφαλαιακή διάρθρωση, δυναμική και εξειδικευμένη ομάδα management και με γνώμονα την ακεραιότητα, την εταιρική διακυβέρνηση και τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό σεβασμό, επιδιώκουμε τη μεγιστοποίηση της επένδυσης των μετόχων μας και τη δημιουργία αξίας για τους συνεργάτες μας».

«Με τα κεφάλαια που αντλήσαμε είμαστε πλέον ισχυρότεροι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Estates, κ. Δημήτρης Παπούλης, συμπληρώνοντας: «Η εμπιστοσύνη χιλιάδων ιδιωτών και σημαντικών μεγάλων επενδυτών σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία μας αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή με ιδιαίτερα θετικές προοπτικές. Συνεχίζουμε με αφοσίωση την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, διατηρώντας αναλλοίωτο το πελατοκεντρικό DNA των αναπτύξεών μας και τις εξαιρετικά στενές σχέσεις μας με τους μεγαλύτερους Ελληνικούς και διεθνείς ομίλους λιανικής».

Οι κ.κ. Φουρλής και Παπούλης ευχαρίστησαν θερμά τους συντελεστές της έκδοσης, το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας για τη συμβολή τους στην εισαγωγή της Trade Estates στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Trade Estates: «Ντεμπούτο» στο ΧΑ με discount 23% και free float 26% για την ΑΕΕΑΠ της Fourlis

ΤΙΤΑΝ: Τα «θεμέλια» για τα κέρδη ρεκόρ - Το μέρισμα, οι επενδύσεις και το νέο buyback

Τα... μυστικά του ΟΤΕ - Fast track διαδικασίες για τις εκκρεμότητες; - Αναζητούνται -μάταια- εργάτες/εργάτριες

gazzetta
gazzetta reader insider insider