Netflix: Νίκησε τις προβλέψεις για τα κέρδη γ' τριμήνου - Άλμα 10% για τη μετοχή της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: Νίκησε τις προβλέψεις για τα κέρδη γ' τριμήνου - Άλμα 10% για τη μετοχή της
Η πλατφόρμα streaming κατέγραψε κέρδη 3,73 δολάρια ανά μετοχή έναντι 3,49 δολάρια ανά μετοχή, νικώντας τις προβλέψεις των αναλυτών.

Η μετοχή της Netflix σημείωσε άλμα άνω του 10% μετά το καμπανάκι της Wall Street την Τετάρτη, καθώς η εταιρεία ανέφερε αύξηση των συνδρομητών μετά την προσπάθειά της να περιορίσει την χρήση κοινών κωδικών πρόσβασης από πολλαπλούς συνδρομητές.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα streaming κατέγραψε κέρδη 3,73 δολάρια ανά μετοχή έναντι 3,49 δολάρια ανά μετοχή, νικώντας τις προβλέψεις των αναλυτών. Τα έσοδά της για το τρίμηνο ήταν 8,54 δισεκατομμύρια δολάρια, ευθυγραμμισμένα με τις προσδοκίες των ειδικών.

Παράλληλα, οι συνδρομητές στην πλατφόρμα ανήλθαν σε 247,15 εκατομμύρια έναντι 243,88 εκατομμύρια, που στοιχημάτιζαν οι οικονομολόγοι. Επίσης, ανακοίνωσε αύξηση συνδρομητών κατά 8,8 εκατομμύρια χρήστες, έναντι 6,1 νέων συνδρομητών που ανέμεναν οι αναλυτές.

Τα στελέχη της εταιρείας εκτιμούν ότι τα λειτουργικά περιθώρια θα αυξηθούν σταδιακά στο μέλλον καθώς θα προκύψουν περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης. Η μετοχή της υποχωρούσε μέχρι πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όμως σε επίπεδο έτους κερδίζει πάνω από 17%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα πολυετή υψηλά των ομολογιακών αποδόσεων «πλήγωσαν» τη Wall Street

Κλείνει το Pop Market - Την εξυπηρέτηση των πελατών αναλαμβάνει το Wolt Market

Morgan Stanley: Πάνω από τις προβλέψεις αλλά μειωμένα κατά 9% τα κέρδη στο γ' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider