ΕΕ: Έφοδος των αντιμονοπωλιακών αρχών στην Edwards Lifesciences

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΕ: Έφοδος των αντιμονοπωλιακών αρχών στην Edwards Lifesciences
Έφοδο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής ιατρικών προϊόντων για καρδιακές παθήσεις Edwards Lifesciences πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αντιμονοπωλιακές ρυθμιστικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Έφοδο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής ιατρικών προϊόντων για καρδιακές παθήσεις Edwards Lifesciences πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αντιμονοπωλιακές ρυθμιστικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters δύο άτομα τα οποία γνωρίζουν το θέμα.

Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές με γνώση του θέματος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι πραγματοποίησε έφοδο σε εταιρεία ιατρικών συσκευών καρδιαγγειακής παραγωγής σε χώρα της ΕΕ λόγω ανησυχιών ότι μπορεί να έκανε κατάχρηση της ισχύος της στην αγορά κατά παράβαση των αντιμονοπωλιακών κανόνων του μπλοκ.

Η Edwards Lifesciences, η οποία αναφέρει ότι είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ιατρικών προϊόντων για δομικές καρδιακές παθήσεις, δεν απάντησε σε επανειλημμένα αιτήματα για σχολιασμό μέσω email. Η αρχή επιβολής του ανταγωνισμού της ΕΕ αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Blue Origin του Τζεφ Μπέζος αντικαθιστά τον CEO με στέλεχος της Amazon

Η Spotify δεν θα απαγορεύσει καθολικά τη μουσική που δημιουργεί η Τεχνητή Νοημοσύνη

gazzetta
gazzetta reader insider insider