Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ζητά τη μεταφορά του ΟΚΑΝΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ζητά τη μεταφορά του ΟΚΑΝΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, για τη δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσιών Βραχείας φιλοξενίας άστεγων χρηστών επί τις οδού Αιτωλικού 62 στον Πειραιά.

Τη μεταφορά του ΟΚΑΝΑ ζητά με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, αναφερόμενος στη δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσιών Βραχείας φιλοξενίας άστεγων χρηστών επί τις οδού Αιτωλικού 62 στον Πειραιά.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Οπωσδήποτε οι δομές φροντίδας για ευαίσθητες ομάδες συνανθρώπων μας που τις έχουν ανάγκη είναι απαραίτητες, όμως η επιλογή τοποθεσίας για την εγκατάστασή τους επιβάλλεται να γίνεται χωρίς αιφνιδιασμούς, να προηγείται διαβούλευση και να πληρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην τοπική κοινωνία.

Επειδή η συγκεκριμένη μονάδα του ΟΚΑΝΑ λειτουργεί σε μια κατοικημένη και με εμπορική δραστηριότητα περιοχή, αλλά και πλησίον Σχολείου, εκφράζουμε και πάλι την πλήρη αντίθεσή μας και ζητούμε την μεταφορά και μετεγκατάστασή της σε άλλο κατάλληλο χώρο.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Daniel: Ποτάμια οι δρόμοι στην Αθήνα - Άνοιξε ο σταθμός Μετρό Ευαγγελισμός

Youth Pass: Τον Δεκέμβριο η καταβολή σε 200.000 νέους 18 και 19 ετών

Κανονικά λειτουργεί ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός»

gazzetta
gazzetta reader insider insider