Η Μπάγερν Μονάχου «σκότωσε» συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ με την Qatar Airways

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Μπάγερν Μονάχου «σκότωσε» συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ με την Qatar Airways
Δεν θα ανανεώσουν την 5ετή συνεργασία τους που ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουλίου και η οποία απέφερε στους Βαυαρούς ετησίως 20 εκατ. ευρώ.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, αποφάσισε να «τελειώσει» την πολυετή εμπορική συνεργασία που είχε με την Qatar Airways και η οποία της απέφερε έσοδα 100 εκατ. ευρώ.

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν πως δεν θα ανανεώσουν την 5ετή συνεργασία τους που ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουλίου και η οποία απέφερε στους Βαυαρούς ετησίως 20 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Sueddeutsche Zeitung.

Σημειώνεται πως οι οπαδοί της Μπάγερν έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους προς την εταιρεία λόγω των κριτικών εις βάρος του Κατάρ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022 από τη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, το logo της Qatar Airways εμφανίζονταν στα μανίκια της φανέλας της Μπάγερν.

Εκατοντάδες οπαδοί αποδοκίμασαν στελέχη της Μπάγερν, συμπεριλαμβανομένου του πρώην διευθύνοντος συμβούλου, Όλιβερ Καν, στην ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου το 2021, αφού αρνήθηκαν να θέσουν σε ψηφοφορία τη συμφωνία με την Qatar Airways.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μάζεμα» ζημιών και αύξηση εσόδων - Ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων

Ποδόσφαιρο: Πάνω από 2,5 δισ. ευρώ κόστισαν οι οκτώ ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

gazzetta
gazzetta reader insider insider