Tbi bank και PoliΗome επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία αγοράς επίπλων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tbi bank και PoliΗome επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία αγοράς επίπλων
Η tbi bank ενώνει τις δυνάμεις της με την PoliΗome, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης επίπλων στην Ελλάδα, με στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση των καταναλωτών στα καταστήματα και τις υπηρεσίες της.

Η tbi bank ενώνει τις δυνάμεις της με την PoliΗome, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης επίπλων στην Ελλάδα, με στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση των καταναλωτών στα καταστήματα και τις υπηρεσίες της. Oι ενδιαφερόμενοι, μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, έχουν πλέον τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τον χώρο τους με έπιπλα της επιλογής τους και να τα εξοφλήσουν με προσιτές και σταθερές μηνιαίες δόσεις. Οι επιλογές χρηματοδότησης είναι διαθέσιμες: είτε online μέσω της ιστοσελίδας polihome.gr είτε offline σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα καταστήματα της PoliΗome, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με εύρος αγορών από 20€ έως 200€, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την πληρωμή σε 4 άτοκες δόσεις, απολαμβάνοντας ευελιξία και ευκολία. Αντίστοιχα για αγορές που κυμαίνονται από 200€ έως 10.000€, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ηλεκτρονική χρηματοδότηση με περίοδο αποπληρωμής έως και 60 δόσεις. Όλη η διαδικασία της αίτησης πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, ολοκληρώνεται εντός 2 λεπτών, ενώ ο υποψήφιος αγοραστής λαμβάνει τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του εντός της ίδιας ημέρας.

Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος, δήλωσε: «Στην tbi bank, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυο συνεργασιών μας με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης επίπλων, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ψηφιακή, ασφαλή και απλοποιημένη διαδικασία πληρωμής καθώς και ευκολότερη πρόσβαση σε μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων. Η συνεργασία μας με την PoliΗome μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους κοινούς μας πελάτες άμεση πρόσβαση σε προσιτές λύσεις χρηματοδότησης και μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών».
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την tbi bank διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τις αγοραστικές δυνατότητες των πελατών μας», δήλωσε ο Ανδρέας Πολίτης, CEO, PoliHome, ενώ συμπλήρωσε: «Ως εταιρεία-ηγέτης στη λιανική πώληση επίπλων στην Ελλάδα, η PoliHome έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας οικιακό εξοπλισμό και να διασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, προσφέρουμε λύσεις χρηματοδότησης που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να αποκτούν προϊόντα με ευκολία. Αξιοποιώντας την ψηφιακή πλατφόρμα της tbi bank και τη διαδικασία άμεσης έγκρισης, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Eσθονική εταιρεία delivery θα κάνει παραδόσεις με ρομπότ

Δείτε πόση καλοκαιρινή άδεια δικαιούστε - Πώς πληρώνεται και πότε λαμβάνεται

gazzetta
gazzetta reader insider insider